Agents de daurat

Milloren l'aparença i la textura en ser aplicats en superfície reaccionant exclusivament al carlo, tant al forn com al microones.

¿ Què és el fum purificat o fum net?


Característiques

És un procés de fumat sense combustió, on es fa servir fum purificat. Aquest fum s'obté de fustes certificades i, després de filtratges físics, se separen les cendres i els quitrans, aportant un fum purificat adequat a les actuals exigències de seguretat alimentària.

  • Substitució del fumat convencional mitjançant el fum purificat
  • Adaptable a qualsevol tipus de forn i/o assecador
  • Millora de processos i eficiències

100% filtrat de fum, sense additius

Necessites més informació?

Àmplia gamma de perfils


Característiques

Tota una àmplia gamma de perfils de sabor i color per assegurar la solució més adequada segons el producte desitjat

  • Es pot regular la intensitat del sabor i color
  • Regularitat a tota la fornada
  • Millora substancial de minves
  • Disminució de temps de fumat

Recomanable per a qualsevol aliment que es vulgui fumar

Necessites més informació?

Sostenible i Saludable


Característiques

Aquesta tecnologia permet fumar aliments de manera més segura, per la manca de contaminants. A més, l'estalvi en les emissions a l'atmosfera permet garantir una millora substancial a la petjada de carboni.

  • Sense cendres i sense quitrans
  • La UE la considera BAT (Millor Tècnica Disponible)
  • La UE dóna suport fermament a l'ús de fums primaris condensats (Reglament UE 2065/2003).
  • 60% menys de C02 comparat amb el fum de fricció.
  • 83% menys de C02 en comparació del fum de combustió
  • No són alliberades emissions com ara òxids de nitrogen (N0x) i monòxid de carboni (CO)


La seguretat alimentària queda garantida per l'absència de cendres i quitrans

Necessites més informació?

Share by: