Agents de daurat
Avantatges
Característiques
La funció principal dels agents de daurat és potenciar la reacció de Maillard que es produeix per l'acció de la temperatura durant el procés d'elaboració de l'aliment. En aconseguir el resultat que busquem en menor temps, reduïm temps en processos i permet rendibilitzar-los molt més.
- Etiquetatge "Clean Label"
- Estalvi en temps i minves
- Absolut control de la qualitat
La tonalitat s'aconsegueix gràcies a la Reacció de Maillard
Necessites més informació?
Aplicacions
Característiques
Imagineu aconseguir un color torrat marró estable de gairebé qualsevol to amb un mínim de calor. Imagini's un producte que reacciona al microones i li dóna textura, color i sabor torrat als aliments congelats.
- Diferents etiquetats: Aroma de fum, Aroma o Coadjuvant (sense necessitat d'etiquetar)
- Aplicacions com: Rostits, IV i V gamma, Fleca
La solució adequada per a cada producte
Necessites més informació?