Agents de daurat

Avantatges


Característiques

La funció principal dels agents de daurat és potenciar la reacció de Maillard que es produeix per l'acció de la temperatura durant el procés d'elaboració de l'aliment. En aconseguir el resultat que busquem en menor temps, reduïm temps en processos i permet rendibilitzar-los molt més.

  • Etiquetatge "Clean Label"
  • Estalvi en temps i minves
  • Absolut control de la qualitat

La tonalitat s'aconsegueix gràcies a la Reacció de Maillard

Necessites més informació?

Aplicacions


Característiques

Imagineu aconseguir un color torrat marró estable de gairebé qualsevol to amb un mínim de calor. Imagini's un producte que reacciona al microones i li dóna textura, color i sabor torrat als aliments congelats.

  • Diferents etiquetats: Aroma de fum, Aroma o Coadjuvant (sense necessitat d'etiquetar)
  • Aplicacions com: Rostits, IV i V gamma, Fleca

La solució adequada per a cada producte

Necessites més informació?