Bosses retràctils, cocció M-0 i pasteurització

Bosses Prolan Merma Zero


Característiques

Bosses retràctils per a cocció sense minves. Especialment indicada per a productes de xarcuteria com pernil cuit i pits de gall dindi.

  • Alta barrera
  • Alta adherència
  • Admet coccions fins a 100°C
  • Excel·lent format per a qualsevol motlle
  • Impressions d'alta qualitat
  • Possibilitat d'encintat per a processos automàtics

Altament recomanable per a productes cuits

Necessites més informació?

  • Títol de diapositiva

    Escriba su subtítulo aquí
    Botó
  • Títol de diapositiva

    Escriba su subtítulo aquí
    Botó

Bosses retràctils d'Alta Resistència


Característiques

  • Eliminació de protectors de pinyol
  • Millora de la productivitat
  • Possibilitat d'encintat per a sistemes automàtics
  • Bona transparència

Especialment dissenyades per a aplicacions complicades que demanen resistència a la punció

Necessites més informació?

Bosses retràctils de reenvasament


Característiques

  • Brillantor
  • Alta retracció
  • Resistència a la punció
  • Impressió d´alta qualitat
  • Possibilitat d'encintat per a sistemes automàtics
  • Pasteuritzables

Bossa recomanable per a productes cuits a reenvasar després d'un tractament

Necessites més informació?

Bosses retràctils de formatges


Característiques

  • Permeabilitat al CO2
  • Alta transparència
  • Impressions d'alta qualitat

Excel·lents bosses amb la permeabilitat necessària per a aquest tipus de productes

Necessites més informació?

Share by: