Bosses retràctils, cocció M-0 i pasteurització
Bosses Prolan Merma Zero
Característiques
Bosses retràctils per a cocció sense minves. Especialment indicada per a productes de xarcuteria com pernil cuit i pits de gall dindi.
- Alta barrera
- Alta adherència
- Admet coccions fins a 100°C
- Excel·lent format per a qualsevol motlle
- Impressions d'alta qualitat
- Possibilitat d'encintat per a processos automàtics
Altament recomanable per a productes cuits
Necessites més informació?
Bosses retràctils d'Alta Resistència
Característiques
- Eliminació de protectors d'os
- Millora de la productivitat
- Possibilitat d'encintat per a sistemes automàtics
- Bona transparència
Especialment dissenyades per a aplicacions complicades que demanen resistència a la punció
Necessites més informació?
Bosses retràctils de reenvasament
Característiques
- Brillantor
- Alta retracció
- Resistència a la punció
- Impressió d´alta qualitat
- Possibilitat d'encintat per a sistemes automàtics
- Pasteuritzables
Bossa recomanable per a productes cuits a reenvasar després d'un tractament
Necessites més informació?
Bosses retràctils de formatges
Característiques
- Permeabilitat al CO2
- Alta transparència
- Impressions d'alta qualitat
Excel·lents bosses amb la permeabilitat necessària per a aquest tipus de productes
Necessites més informació?