Tripes amb aportació

Prolan Viscofan BTM


Característiques

  • Transferència de color i/o sabor
  • Excel·lent resistència mecànica per evitar trencaments en producció
  • Adhesió proteica personalitzada
  • Gran gamma de colors des de BTM 50 a BTM 700
  • Per aplicacions de productes modelats, peça cilíndrica i "D-Shape"
  • Diversos acabats en fumat, caramels, vermells, curri i aromes naturals

Simplifica la producció unificant processos i estalviant costos

Necessites més informació?

Prolan Viscofan Vispice


Característiques

  • Aportació de gran varietat (fins a 50 fórmules) d'herbes, espècies i assaonats
  • Diferents concentracions d'espècies
  • Apte per a qualsevol tipus de producte fresc, processat o cru curat
  • Presentació en peces cut & clip, prisats, làmines pre-tallades o paper especial per a elaboració en planxa sense olis

Una solució de transferència perfecta per innovar productes clàssics, enriquir plats o realçar sabors

Necessites més informació?

Share by: