Tripes amb aportació
Prolan Viscofan BTM
Característiques
- Transferència de color i/o sabor
- Excel·lent resistència mecànica per evitar trencaments en producció
- Adhesió proteica personalitzada
- Gran gamma de colors des de BTM 50 a BTM 700
- Per aplicacions de productes modelats, peça cilíndrica i "D-Shape"
- Diversos acabats en fumat, caramels, vermells, curri i aromes naturals
Simplifica la producció unificant processos i estalviant costos
Necessites més informació?
Prolan Viscofan Vispice
Característiques
- Aportació de gran varietat (fins a 50 fórmules) d'herbes, espècies i assaonats)
- Diferents concentracions d'espècies
- Apte per a qualsevol tipus de producte fresc, processat o cru curat
- Presentació en peces cut & clip, plisats, làmines pre-tallades o paper especial per a elaboració en planxa sense olis
Una solució de transferència perfecta per innovar productes clàssics, enriquir plats o realçar sabors
Necessites més informació?